Draadjesvlees

Ook vanmorgen weer prettig wakker geworden. Hopen dat deze trend zich doorzet 🙂 Aan de paalbergweg nog even wat privé dingen afgehandeld die nog moesten. De faktuur van de ketel vervanging betaald, de vergadering van de VvE in de agende gezet, winterbanden besteld, vriendelijk bedankt voor de telescoop montering die wel heel erg aan de prijs was, het SDL weerstation een paar keer gereset en gevolgd. De nieuwe versie doet nog niet helemaal wat hij moet doen. Vervolgens  de dagelijkse team-talk en de inbelronde voor FreeIpa. In de pauze nog even een rondje gelopen om te pinnen. Na de pauze wilde ik thuis verder gaan werken om nog wat Solaris studie te doen, maar daar kwam niet veel van. Voor ik naar huis kon, had ik nog even de uiteenzetting van Maximo proberen te volgen. Dat is onze big-boss, die de strategie voor de komende jaren aankondigde. Er zullen wel weer mensen uit moeten. Dat is uiteraard niet de boodschap, die is hyper positief. Maar om die positieve boodschap om te zetten in realiteit, zal wel wat met zich meebrengen. We gaan het weer zien. Later dan gewild dan toch thuis gekomen en eigenlijk meteen met het maken van het eten begonnen. Ik had Colin draadjesvlees beloofd en dat moet even een poosje sudderen. Colin vroeg opgehaald bij Monique, omdat Monique naar een concert zou gaan. Dat bleek echter geannuleerd vanwege “foutief agenda beheer”, maar ze denken dat er gewoon te weinig karten verkocht waren. In ieder geval wilde Colin toch nog graag bij mij eten 🙂 De bloemkool met draadjesvlees klonk zeker wel erg aantrekkelijk 🙂 Annet belde nog of ze al vroeg zou komen, zodat we nog even een rondje konden wandelen. Die wist niet dat Colin er al was, maar dat was geen probleem voor hem.Ze ging nog even eten en zou komen. Ondertussen was mijn keuken een oorlogsgebied geworden door overkokende pannen. Koken en tegelijk met de laptop aan de gang, is niet handig. Het ging verder gelukkig wel goed. Het draadjesvlees begon al uit elkaar te vallen, dus dat zou wel goed komen. De kerriesaus moets ik nog even redden, want die was te dik gekookt. Maar goed, op het juiste moment viel alles op zijn plek en kon ik de bloemkooldoor de aardappelen stampen, de boel opscheppen en voorzien van een paar lekker stukjes draadjesvlees. Colin maakte de boel af met kerriesaus, ik met geraspte kaas en samen hebben we lekker genoten van de maaltijd. We waren net klaar toen  Annet ook kwam en met haar ben ik nog een rondje richting de Nieuwe Meer gelopen. Weer thuis was iedereen inmiddels klaar om naar bed te gaan. Ik moest echter nog even de kookplaat schoon boenen. Daarna lekker vroeg slapen een keer. Truste!

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.