Let it shine, let it shine, let it shine…

Het blijft een raar leven… De ene ochtend wordt je wakker in een verder leeg huis, vanmorgen zijn zowel kind als vriendin er en moet je af gaan stemmen wie wanneer kan douchen. Best wel snel is iedereen dan klaar om te gaan. Annet was weer de snelste, Colin en ik volgenden later. Nadat ik de bus heb zien stoppen, kon ik weer verder naar mijn werk. We blijven voorzichtig met het fijne Connexxion. Aan de paalbergweg weer gewoon verder met FreeIpa. Wederom een eerdere versie van het systeem laten restoren. Nu gana w emaar gewoon zoeken naar de verschillen. Het ene systee, werkt feilloos, het andere zeurt om onbekende user-ids. En dan alleen door sudo. De rest werkt fluitend. In de pauze nog even naar de bouwmarkt, maar om de een of andere vreemde reden heeft de Praxis-XL geen speakersnoer… Na het werk, Colin bij de spottertsplaats opgehaald. Daar kan hij ook met de bus naar toe vanaf het Kaj Munk College. Daar zit een nest Pokémon, dus konden we daar nog even een poosje “draaien”. Thuis heb ik de extra zonnepanelen die inmiddels binnen waren, in een soortgelijk frame als de vorige gemaakt. Als ik de boel bedraad heb (eerst dus draad scoren), kan ik dit setje op de buis naast de andere monteren en heb ik een dubbel oppervlak. Hopen dat deze verdubbeling de accu van het SDL weerstation in de winter opgeladen kan houden. Dan moeten ook de fouten nog uit de AM2315 driver gehaald worden, maar dat is niet aan mij. Samen nog even bij mams gegeten en ondertussen met de “Pokebabes” twee raids gedaan. Thuis lekker rustig aan de klus en knutsel. “Even” Fantastic Beasts naar DVD gebrand en dan… Truste!

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.