Zwolle

We hadden een leuke kamer in het hotel. Op de eerste etage op de hoek, dus twee wanden met ramen. Lekker geslapen en heerlijk ontbeten. Toen uitgecheckt en met de auto naar Wezep gereden. Daar op de P+R geparkeerd en aan etappe twintig naar Hattem begonnen. Dat was een relatief korte, maar we hadden gisteren ook al een wandeldag gehad, dus we richtten ons eerst maar op dit stukje. Het weer was iets drukkender dan gisteren en ook iets vochtiger ook. Het miezerde een beetje. Niet genoeg om echt nat te worden. We kwamen in Hattem op tijd voor een vroege lunch. Het restaurant dat we uitgekozen hadden, had net de keuken open. Ze hadden ook erg veel keuze… Gekozen voor een tomatensoepje en een boterham met een kroket. Beide waren erg lekker. Na de lunch waren we beiden nog voldoende fit voor de volgende etappe. Etappe twintig van Hattem naar Zwolle. We hadden iets meer dan acht gelopen en deze zou ongeveer zeven zijn, dus samen zou dat een lekker stuk zijn. Op de eerste volgende hoek konden we nog een cache meepikken: Voerman Museum. Op dit stuk zat ook weer eens een spoorbrug. Die over de IJssel. Toen we daar overheen liepen, voelden we een trein aankomen. Even later denderde die langs. Aan de overkant ben je dan eigenlijk al snel in Zwolle. Het laatste stuk gingen we wel voelen. Toch redelijk gesloopt strompelden we station Zwolle in om de trein terug naar Wezep te nemen. Terug bij de auto hebben we de navigatie nog even ingesteld op de fantasietuin bij ‘t Loo die we gistern gemist hebben. Daar de cache CCL 4 – Fantasie Tradi op ‘t Loo nog opgepikt en even snel naar de fantasietuin gekeken. Het weer was te slecht om er langer te kijken, maar dat komt nog wel een keer. Daarna snel terug naar Hillegom. Voor het gemakt en het lekkere hebben we Aroi laten meenemen. Ze hadden wel de mijn rijst en Annet haar mie verwisseld, maar dat konden we redelijk goed weer terug wisselen. Verder niet al te veel meer gedaan.

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.