LOS

Opgestaan met de maan en venus aan de ochtend hemel. Dank zij de cursus heb ik toch wel een heel ander beeld van de hemel gekregen. Bijtijds in de auto gestapt naar Apeldoorn voor de spint start. Omdat ik aansluitend naar het Kaj Munk College moet voor ons eerste LOS gesprek heb ik de auto naar genomen om niet in tijd problemen te komen. Nog voor de sprint start kon ik nog een mooi 3D printje van een collega in ontvangst nemen. Die vond het wel euk om dat te doen en het was dermate weinig materiaal dat ik het zo kreeg 🙂 Dus: bedankt Richard voor het printen van een mooi bescherm frame voor mij UV sensor. Nu nog even wachten op de nieuwe mica ruitjes om er in te kitten en dan kan deze mini-cupola op het huis van het SDL weerstation gemonteerd worden. Na de sprint start nog even geluncht en aansluitend het technisch werkoverleg en toen rap in de auto terug naar Amsteram. Ik had nog net tijd om bij mams even de telefoon weer ter registreren op de router. Door het leeglopen van de accus, was die verbinding weggevallen leek het. Daarna met Colin en Monique naar school/. Het LOS gesprek ging goed. In tegenstelling tot de oude tien-minuten gesprekken moest Colin en presentatie geven over zijn eerste stukje schooljaar en aangeven waar hij trots op was een waar hij verbetering zag. Bij mams realiseerde ik me dat ik nog niet eens gegeten had, maar gelukkig had ze nog wat lasagne in de vriezer. Thuis door de bomen het bos niet meer te zien. Veel leerspul ligt er nog, naast doe spul 🙂 Toen kwam mijn zieke kippie binnen. Annet voelde zich helemaal rot en had erg behoefte aan een arm om haar heen.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.