Extra zonnepanelen

Vannacht heel vreemd gedroomd. Voor de verandering kan ik me er nu wel iets van herinneren… Ik was met een lange afstandswandeling bezig. In twee dagen was ik naar Platja d’Aro gelopen??? Maakte een selfie bij die staande steen op het strand, maar de omgeving had meer weg van Akaba met veel woestijn en een gigantische vlaggemast. En toen ging de wekker… Het zal wel. Colin maar wakker gemaakt en het ochtendritueel gedaan. Via de bushalte naar mams. Daar nog een doos met handwerk ingepakt voor een goed doel en later weer naar huis. Nog heel even terug naar mams om een bos bloemen te brengen. Thuis heb ik het tweede rek met zonnepanelen voor het SDL weerstation opgehangen en proberen aan te sluiten. Grrr. Die solddeerboutjes werken buiten niet echt optimaal. Ze lijke daar sneller af te koelen dan ze opwarmen. Uiteindelijk een acceptabele verbinding kunnen maken, Straks komen de waterdichte pluggen een keer binnen en kan ik het gewoon netjes afwerken. Voorlopig maar eens kijken of deze panelen voldoende opleveren in dit baggerweer. Voor ik het wist was het al weer tijd om Colin op te pikken. Vanuit school meteen even door naar Zandvoort om bij Floor een lekkere portie kibbeling te halen. Colin ging weer voor de vispatatjes. Het begon inmiddels steeds harder te regenen, dus zijn we maar weer naar huis gegaan. Ik ben nog heel even wat kleine boodschappen gaan halen en daarna lekker op de bank gehangen. Na het eten alles weer ingepakt en naar Hillegom afgereisd. Annet was zeer verrast door de bloemen die ik mee had genomen. Dat was ze niet gewend van mij. Maar eens leer ik het wel. Ik was van plan om de rest van de avond te gaan leren aan de diverse dingen die ik op me genomen heb. Solaris laat ik even zakken, maar ik was ook nog aan een cursus Python begonnen, waar ik na de introductie niet veel meer aan gedaan had. Om van de online astronomie cursussen maar niet te spreken, Die laatsten zijn tot in lengte van dagen beschikbaar, en voor de fun, dus daar maak ik me moinder zorgen over, maar Python en Solaris zullen serieus bekeken moeten worden. Het was rete gezellig, dus ik ben maar boven in de slaapkamer gaan zitten om rustg te kunnen leren.

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.