Verjaardagslunch Annet

Vandaag hield Annet haar verjaardagslunch. Laats met de verjaardag van Colin was dat een groot succes gebleken en voor zichzelf leek haar dat nu ook wel leuk. Nog even snel brood halen en toen de soep opgewarmd en de tafel klaar gezet. Vanaf een uur of twaalf kwam de visite. de lunch was ook nu weer een succes en iedereen genoot. Toch later dan gedacht was iedereen weer op pad. De rest van de middag alles weer een beetje opgeruimd. Voor het avondeten zaten we best wel vol eigenlijk dus hebben we maar gewoon wat brood gegeten. Colin had trek in scrambled eggs. Ik ook dus heb ik daar twee porties van gemaakt. Na het eten zat Annet er helemaal doorheen, dus ben ik maar alleen naar Janneke gegaan, die vandaag ook haar verjaardag vierde. Vanuit Hillegom is Almere overigens best wel een flinke rit.Terug in Hillegom nog even wat CSI’s gekeken en naar bed.

About Peter Hofman 2106 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.