Tom jarig

Lekker uitgeslapen. Annet was wat vroeger opgestaan om nog wat aan haar werk te doen. In de middag op visite bij Tom die zijn verjaardag vierde. Terug in Hillegom een ovenschotel gegeten en afgesleten op de bank geploft. Lekker tv gekeken en vroeg naar bed.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.