Lang zal ze leven

Vandaag is Annet dan echt jarig! Het is zaterdag al gevierd met een lunch, maar dat mag de pret niet drukken. Het was wel gewoon een werkdag, dus eerst Colin bij school afgezet en aangesloten aan de file op de A4 🙁 Het was al heel vroeg, heel druk… Meteen de afslag Schiphol genomen, maar die sluiproute is ook steeds bekender geworden en daar stond ook al file. Gelukkig weet ik nog meer routes over Schiphol om de ergste drukte te kunnen omzeilen 🙂 De ochtend hadden we weer een bespreking over FreeIpa. Na die bespreking kon ik nog net even snel iets eten en toen moest ik al weer op de trein stappen naar Teleport Boulevard om het verhaal aan te horen van onze nieuwe hoofd-bobo Maximo. Die ging zijn plannen voor de komende jaren uiteen zetten. Mooie plannen… We gaan zien hoeveel banen dat gaat kosten. Daarna weer terug naar de PBW om mijn auto op te halen en naar mams te gaan. Na de patat, Colin weer naar Monique gebracht en bij Chananja haar NAS van twee extra disken voorzien. De NAS begon vrolijk met het inlezen van disk één en was daar nog mee bezig toen ik maar besloot weer op te stappen. Die is nog wel even bezig en dan de tweede disk nog… Als die daar me klaar is gaan we wel verder met het uitbreiden van de beschikbare ruimte. Wordt vervolgd… Ook nog even geboomd over de aquaria. Chananja wil graag een kleinere en deze “grote” bak weg doen. Ik heb nog een kleinere staan die bij Colin toch niet meer in gebruik genomen gaat worden en mijn hoekbak is eigenlijk iets te groot… Misschien kunnen we een grote wisseltruc uit gaan voeren… Toen weer in de auto lekker naar Hillegom gereden. Op haar verjaardag kun je je vriendinnetje natuurlijk niet zomaar alleen laten.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.