Vriendjesdag

Wakker geworden na lekker geslapen te hebben. Ook de route naar het werk ging weer eens probleemloos. Geen files of drukte. Meteen de Mitsubishi gebeld voor mijn adapter voor mijn slotbouten. Dat was ook geen enkel probleem. Het code bewijsje even gescand en naar het magazijn gemaild zodat ze een nieuwe konden bestellen. “And Now We Wait”. Verder heel brutaal op GitHub een wijziging aangebracht in de software van het SDL weerstation. Eens kijken of die gewaardeerd en geaccepteerd wordt… Zo ja, dan kan ik langs officiële weg wat aanpassingen doorvoeren misschien. Scheelt het iedere keer opnieuw aanbrengen van mijn wijzigingen na een update. Dat allemaal tussen het wachten op antwoorden op mijn werk. We hebben nog veel vragen betreffende FreeIpa, maar nog weinig antwoorden. Na het werk weer naar Only Friends. Vandaag is de “breng een vriendje/vriendinnetje/broertje/zusje/vader/moeder mee dag”. Het was dus een drukte van belang in een iets aangepast schema. Nu gaat er ieder half uur iemand te water. Dat moet wel om dat we onder andere niet voldoende sets hebben om alles in tweevoud te doen. verder zou het wel heel erg druk worden in de bak met twee keer zo veel duikers. Eerste duik met Leslie, het bekende oefeningen doen. Hij had niemand mee, dus we konden samen doen wat we wilden. Daarna Rick die nog een ander Only Friends vriendje Divinio meekreeg. Is helemaal relaxed, die twee konden elkaar lekker bezig houden. Toen begon mijn oor echter op te spelen. Klaren ging niet meer en ik ben verder maar boven water gebleven om de flessen te vullen. Moest ook gebeuren. Thuis nog even een soepje opgewarmd en gewacht tot Colin weer kwam. Toen was het weer compleet voor vanavond en kon ik lekker onderuit zakken op de bank.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.