Aftappen

Vannacht vanaf een uur of drie liggen draaien en ook rondgelopen in huis. Wat een stress. Achteraf weet je dan niet meer wat je allemaal precies dwars zat, maar de stand-by begint in ieder geval toch weer te knagen en het vooruitzicht dat ik na twee jaar weer eens bloed ging geven was ook spannend. Toen ik daar eenmaal mee in een soort ritme zat, ging het wel, maar waarschijnlijk door mijn aparte bloedgroep, was ik al een poos niet meer opgeroepen. Tot ik vorige week een telefoontje kreeg of ik wilde doneren voor een apart onderzoek. Nou, graag. Ik ben niet gaan doneren voor een specifiek doel, maar vertrouw er op dat ze doen wat ze moeten doen. Bij Sanquin staat tegenwoordig een echte barista in de hal. Als donor krijg je meteen een muntje voor een consumptie, dus even een echte espresso naar binnen genipt. De bloedafname ging gewoon als vanouds. Het ging ook weer lekker snel 🙂 Dat is wel prettig als je het niet zo leuk vind, het duurt niet al te lang 🙂 Na nog twee bekers zoete limonade ben ik naar de paalbergweg afgereisd. Deze keer had ik het wel vreselijk koud na het doneren. Daar heb ik nog nooit eerder last van gehad. Maar ik val niet om, dus het zal wel goed komen. Na het werk, Colin opgepikt bij de bushalte, zijn laptop opgehaald en naar mams gereden. Lekker gegeten en later weer naar huis. Daar de software aanpassing voor het SDL weerstation getest op werking. Dit op verzoek van SwitchDocLabs die zich afvroegen of ik zeker wist dat de gegevens geupload werden. In de oude versie werkte het inderdaad, maar in de huidige had ik het niet getest. Dus dat even snel gedaan. Hoe test je een regenmeter zonder regen? Met een NERF super soaker 🙂 Verder rustig aan gedaan en zo naar bed. Truste!

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.