Lege flessen

Opstaan, Colin naar de bushalte gebracht, doorgereden naar mams. Terug naar huis. Oud papier weggegooid in de container, de sneeuwvlokken weer opgehangen duikspullen maar de berging gebracht, lege flessen achter in de auto gelegd om in te leveren dat waren er inmiddels nogal wat. Op tijd Colin weer uit school gehaald en samen naar Zandvoort om bij Floor lekker vis te halen. Ik weer kibbeling en Colin weer vis patat. Deze keer met eigen kerriesaus 🙂 Weer thuis verder gegaan met opruimen. Nog wat oude boeken opzij gelegd om weg te doen. Nog wat oude kleding opgeruimd die nog in mijn “kantoortje” lagen. De NERF soakers opgeborgen in een vrijgekomen kratje. En zo gaat zelfs mijn rommelhok er steeds beter uitzien. Toen weer inpakken voor het weekeinde. Colin gaat naar Monique en ik heb geen cursus meer maandag dus het is deze keer niet heel erg veel (maar nog steeds genoeg).

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.