Tafelblaadje

Uitgeslapen en toen even de lege flessen weg gebracht. Nieuw record : 10 euro. Toen nog bij de Formido een plaat multiplex op maat laten zagen om als extra tafelblad te kunnen gebruiken. Vanwege de afmetingen hebben we het maar laten bezorgen. Ik had niet mijn dakdragers mee, dus dat lukte niet zelf. Weer terug is Annet nog even aan het werk gegaan en ben ik Firefox gaan kijken. In de middag werd het blad bezorgd en moesten we het maar ergens kwijt voorlopig naast de tafel.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.