Verwarrend…

De sneeuw lag er vanmorgen nog, dus even snel wat ontbeten en toen lekker in de duinen gewandeld. Bij de ingang van De Zilk geparkeerd en een flink rondje gelopen. Onderweg nog twee kennissen van Annet tegengekomen die aan het trainen waren voor de vierdaagse en vederop nog een oude buurman. De wereld was behoorlijk klein want er lag een flinke mistlaag over het land. Terug bij Annet thuis dan eindelijk aan de studie. Ik wil nog flink leren voor het Solaris examen van de week en ik wil ook weer verder met de Python cursus waar ik aan begonnen was, dus… De boeken en de laptop er bij en gaan. Maar toen appte Sam of we toch nog op de koffie kwamen. Daar heb ik voor bedankt, want anders kom ik weer nergens aan toe. Later wilden Luke en Danique komen eten en toen brak voor mij het lijntje. Dat betekende dat ik dus weer niet aan de studie toe zou komen. Dus heb ik mijn spullen maar ingepakt en toen Annet naar Sam ging, ben ik naar huis gegaan. En voor je er erg in hebt, zit je dan opeens weer in je eigen huis… Dat was niet de bedoeling van het geheel natuurlijk, maar ik had weinig andere keuze. Aan de studie dan maar. Door de examentraining van Pass4Sure spitten. Tegen etenstijd lekker een mostersoepje opgewarmd en opgegeten. Na het eten nog even een frisse neus gehaald in de buurt. Even mijn hoofd leeg laten waaien. De rest van de avond nog wat studeren en dan maar bijtijds naar bed toe.

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.