Future Skills

Gisterenavond is Annet nog naar mij toe gekomen. Het was toch wel wat vreemd dat ik zondag al weg was gegaan. Vanmorgen weer aan de werkweek begonnen. De standby zit er gelukkig weer op, dus kan ik weer proberen wat rust terug te vinden. Het komende examen maakt dat ook wel weer lastig, maar dat is woensdag achter de rug. Daarna kan ik me weer op leuke dingen gaan richten, de cursus python bijvoorbeeld. ‘s Middags de eerder gemiste workshop “Futures Skills” meegedaan. Samen met Theo die hem voor ons eigen team ook gemist had. Na het werk lekker bij mams nasi gegeten en bijtijds naar huis. Even kijken of ik de kerstboom een beetje leuk op kan tuigen.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.