Nog even blokken

Vanmorgen na de wekker meteen uit bed gesprongen. Proberen om op tijd voor het technisch werkoverleg te zijn. De sprint lukte altijd wel, als de trein ten minste gewoon blijft rijden. Dat bleek het geval en ik kon ook nog even rustig door de Solaris examen training bladeren. Blijven herhalen, blijven lezen, blijven proberen de rare dingen te onthouden. Tot ieders verbazing was ik op tijd voor de eerste meeting. Na de diverse meetings, nog even wat mailtjes rondgestuurd en weer richting de bus voor de terugweg. Ook terug ging het soepel. Omdat ik nu twee kortere ritjes had, kwam ik niet echt lekker in de examen voorbereiding, maar alle beetjes helpen. Meteen even langs Cor om de haartjes weer in model te laten knippen. Nog even langs het postkantoor om een pakje op te halen en thuis weer verder met, jawel, de examen voorbereiding… Morgen is het zo ver.

About Peter Hofman 2143 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.