Boompje 2018

Opstaan ging met horten en stoten. Niemand had echt in om op gang te komen. Uiteindelijk was iedereen klaar en konden we op pad. Annet naar haar werk, ik met Colin naar de bushalte. Omdat de Friducation deze week ook eens op een andere dag dan Friday werd gedaan, heb ik me maar eens aangemeld voor een sessie over microservices… Op zich interessant, maar wel erg ver van mijn bed. Toch mooi om te zien hoe ouderwetse mega programmatuur nu in kleine mootjes in een cloud kan werken. Na de lunch nog een demo van de myDCNL protal, waar we vanaf nu zaaltoegang voor techneuten op kunnen regelen (als we in kunnen loggen dan). Na het werk even lang het Kaj Munk College gereden om Colin op te pikken en samen naar mams gegaan. Daar weer lekker gegeten en toen bijtijds naar huis. Een beetje aanrommelen. Voor Monique een USB stick maken met anti-virus en andere opruim boel. Voor Colin een Virtuele executable maken van WarFrame zodat hij die ook op andere computers gewoon zou kunnen draaien. Met de omvang ben ik benieuwd of dat gaat werken. Dat zou ik wel een prestatie vinden van Cameyo. Het zij wel allemaal taakjes die even wat tijd innemen, dus de resultaten zullen pas morgen bekend zijn denk ik. De rest van da vond maar lekker op de bank hangen denk ik. Kijken naar mijn kerstboompje 🙂

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.