Evers Sta[a>p]t Op

Opstartproblemen vanmorgen… Colin wilde wat vroeger gewekt worden, maar puntje bij paaltje kwam hij later zijn bed uit. Ik had me ook nog even omgedraaid. Dan wel lekkere gehaktballen voor hem op brood gesneden. Vanwege de regen en de laatste dag en het kerstontbijt en en en heb ik Colin maar gewoon naar school gebracht. Nog even ontbeten bij mams en door naar de dealer om de vervangende slotbout-adapter op te halen. Met de code die ik had, kon ik een vervangende bestellen. Gisteren was gebeld dat die binnen was en vandaag heb ik die opgehaald. Ik kan weer met een gerust hart een lekke band krijgen. Ik kan mijn wielen er weer afhalen. Toen nog even door naar Haarlem om even bij de boekhandel langs te gaan. Na het uitzoeken van het goede boek (hoop ik) kon ik eigenlijk meteen terug naar het Kaj Munk College om Colin weer op te halen. Daarna weer naar huis. Verder meekijken met “Evers Staat Op: de finale” op 538 terwijl ik lekker verder rommel. Eind van de middag nog even met Yolande afgesproken op de carpool plaats. Ze had de olijfolie binnen gekregen en wilde mijn flesje wel even langs brengen. Snel weer terug voor het laatste uur Evers. Het einde van een tijdperk 🙁 Om zes uur viel het doek dan echt. Spullen ingepakt en met Colin op pad naar de döner en de shoarma. Toen Colin naar Monique gebracht waar hij het eerste deel van de kerstvakantie doorbrengt. Vervolgens door naar Hillegom.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.