Vroeg kerstdiner

Vanwege de huwelijksreis van Nic volgende week, is de kerstviering dit jaar wat vroeger dan normaal. Overdag de voorbereidingen in huis getroffen. Het nieuwe blad op de schragen doet prima dienst als tafel vergroting. Hij is nog wel iets te hoog, maar daar kunnen we later nog wel iets aan doen. Voorlopig gaat het prima. In de middag zijn we naar de Oude Tol getogen om met z’n allen een partijtje te bowlen. Toen weer terug naar Hillegom en begonnen met het gecombineerde kerst-diner/cadeautjes uitpakken. Dat verliep wel wat chaotisch, maar dat kwam mede door de wel grote hoeveelheid cadeaus en de inmiddels best wel grote ploeg. Doordat het best wel een paar dagen voor kerst was, hadden we jammer genoeg niet echt een kerstgevoel 🙁 Volgend jaar maar weer anders doen. Want… Wat nu te doen met kerst?

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.