The Day After

Allemaal een beetje bijtijds op voor een ontbijtje. Er waren veel plannen waarvoor iedereen bijtijds gedoecht en aangekleed diende te zijn. Annet ging naar de kerk waar een van de missen voor haar moeder werd opgedragen. Dat schijnt niet meer te zijn dan het niemen van haar naam om haar te herdenken. Dat kan een aantal keer na haar overlijden. Ter plekke heeft ze de naam van haar vader ook nog kunnen voordragen. De jongens gingen met aanhang naar oma Oosterveer, de moeder van hun vader. Ik had mazzel, want ik had geen verplichtingen in die richtingen, dus heb ik maar aangeboden om niet in de weg te lopen 🙂 Dat gaf mij de tijd om rustig door te gaan lezen in het python cursusboek. Nadat iedereen weer teruggekeerd was, vertrokken Joep en Leonie naar Someren. Annet had nog iets gehoord over een concert van Symphoenix, waar ze wel even naar toe wilde. Dus met Timo en Merel op pad gegaan om dat aan te horen. Die lieten een serie kerst gerelateerde liedjes horen die ze in een iets ander muzikaal jasje hadden gegoten. In de pauze zijn we weer vertrokken, want aan samensang had niemand behoefte. Toen van de restjes nog een avondmaal in elkaar geknustseld en tot slot nog een van de nieuwe spelletjes gespeeld: Sushi-Go… Wat leuker bleek dan het in eerste instantie leek. Je krijgt namelijk iedere beurt een adere set kaarten in je handen, namelijk die van de persoon rechts van je… Vooruitkijken is dus lastig, want wat je nu in je handen hebt, gaat de volgende beurt naar je buurpersoon…

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.