Shhhhhhtttt

Annet had zich toch opgeworpen om Nic en Stephan naar Schiphol te brengen vanmorgen. Voor dat vervoer was tijdens het kerstdiner een soort planning ontstaan wie dat zou doen. Vrijwilligers zat in ieder geval. Ik rijd vlak langs Schiphol dus had gezegd dat ik dat wel kon doen als het nodig bleek. Gisterenavond kwam dan het verzoek. Annet vind het toen weer vervelend dat ik dan zo vroeg al op mijn werk zou zijn en heeft het vervoer weer op zich genomen. Ze was net terug toen ik naar mijn werk wilde gaan. Aan de paalbergweg was het uitgestorven. Iedereen had vast een voorschot genomen op het sluiten van het pand 🙂 Op de etage kwam nog een collega binnen die weer snel rechtsomkeer maakte onder het mom dat als er verder geen – directe – collega’s waren, hij net zo goed ook lekker thuis kon gaan zitten. Verder kon je een kanon afschieten zonde iets kritisch te raken. Met de enige andere, netwerk collega, Jeroen heb ik de rest van de dag doorgebracht. Koffie drinken. In de pauze samen naar de SubWay, want de kantine was ook dicht. Met de mailbox en de incidentenbak open op een scherm, lekker zitten leren. Na het werk weer naar mams. De Pataza(a)k was dicht voor de feestdagen, dus heb ik nasi gehaald bij de chinees. Die had het ook druk. Er zaten al mensen te wachten toen ik binnenkwam en sommigen zaten er nog toen ik wel al klaar was en weer op pad kon… Na het eten weer naar huis. Lekker de rest van de avond verder gegaan met de python cursus en nu maar naar bed. Truste!

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.