Eerste kerstdag

Het houden van het vervroegde kerstdiner maakt kerst op zich wel leeg 🙁 Het wordt meteen een dag als alle andere. Welliswaar een vrije dag, maar toch. Rond twaalf uur kwam Annet naar me toe zodat we samen even langs mams konden gaan. Daarna haar auto weer opgehaald bij mijn huis en naar Hillegom gereden. In de avond samen gaan eten bij SUMO in Haarlem. Niet echt een kerstdiner, maar wel erg lekker.

 

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.