Tweede kerstdag

Net als de eerste, bleef ook de tweede kerstdag rustig. Eerst een kerstonbijtje genuttigd en later samen naar de AWD gegaan. Bij ingang panneland bleken we niet de enigen te zijn. Er reden meer autos rond op zoek naar een plek dan er geparkeerd stonden. Toen we het eigenlijk al op wilden geven en bij de uitgang stonde te wachten tot we er uit konde, ging er een auto weg vanuit een plek waar alleen wij op dat moment in konden draaien 🙂 Dus dat was wel lekker. Lekker via pa en ma Beerendonk naar Oase gewandeld. Daar wilden we even iets drinken, maar de uitsapnning bleek gesloten te zijn. Dus maar weer terug naar pannenland. Die was wel open en naast de chocolademelk met slagroom hebben we ook maar meteen een pannenkoek genomen. Lekker, maar hij haalt het niet… ‘s Avonds nog wel een soort van mini kerstdiner gehouden met Joep en Leonie.

About Peter Hofman 2193 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.