Laatste werkdag 2018

Voor mij begon weer een werkdag. Op gang komen was erg lastig. Maar uiteindelijk lukt het toch wel. In ieder geval geen last van files, zelfs niet op het tijdstip vanuit Hillegom. Aan de paalbergweg was het ook uitgestorven, hoewel erg toch al iemand op “mijn” parkeerplek stond. Gelukkig was er nog keuze genoeg. De etage was weer even leeg als van de week. Dezelfde harde kern was aanwezig. Dus de mail opgestart en het incidentensysteem geopend en zien wat er binnen gaat komen. Ondertussen verder met python. Ook de oude schoonfamilie even gefeliciteerd met Monique die vandaag jarig is. Ik hoop dat het cadeau goed is. Daar hebben Colin en ik nu maar een gokje gemaakt. In de ochtend werden we nog getrakteerd op een oliebol 🙂 Vanwege de bezetting, was er nog wel een tweede beschikbaar ook 🙂 In de pauze wilden we gaan eten in de aangewezen uitwijk-kantine. In een gebouw om de hoek zou voor ons een bedrijfsrestaurant beschikbaar zijn als het onze sloot. Dus met een ploegje die kant op… Buiten de beveiliging bleek het hele gebouw leeg… Dan maar doorgelopen naar het winkelcentrum in Holendrecht en bij de bakker een saucijzenbroodje en een kaasstengel gekocht. We hadden wel meteen een lekker loopje. De middag verliep even rustig als de ochtend. Aan het einde van de werkdag, de weinige aanwezige collega’s gemeld dat ik ze de rest van het jaar niet meer wilde zien en ben ik lekker naar mams gegaan. Lekker nasi gegeten en naar huis getogen. Lekker een rustig avondje televisie, python en Tolkien gedaan en toen… slapie doen…

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.