Bakkenwissel

Vanmorgen eerst de spullen van het kleine aquarium bij elkaar gezocht en gecontroleerd. Toen ik zag wat voor kastje Chananja op het oog had, realiseerde ik me dat het externe filter niet ging werken, dus nog even snel een intern filter geregeld. Toen meteen maar door gereden naar Chananja om te zien hoe ver ze was. Niet veel later was ze thuis en zijn we meteen aan de gang gegaan. Eerst haar oude bak leeg laten lopen en ondertussen de nieuwe schoongemaakt. Ook het kastje in elkaar gezet. Toen de grote bak leeg genoeg was hebben we die weg gezet en het nieuwe kastje met de kleine bak neergezet. Toen die vol was de vissen overgezet en de grote bak helemaal leeg gehaald. Die bak mijn op mijn achterbank. Het kastje achter in de tank van Chananja. Bij mij konden we gelukkig de lift gebruiken en al snel stond de grote bak bij mij. Nu kan ik mijn hoekbak af gaan bouwen te gunste van de kleinere grote bak. Vervolgens samen nog wat pokeraids gedaan met Astrid. Het was inmiddels etenstijd geworden en We hadden besloten dat we wel iets van de Burger King hadden verdiend. Tot slot ben ik weer thuis afgezet en kon de avond beginnen. Lekker op de bank naar The Blues Brothers kijken.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.