RISK

Nadat iedereen een beetje uit bed gekomen waren en “in actie” was hebben we op dringend verzoek van Colin een partijtje RISK gespeeld. Omdat we alledrie uiteindelijk dezelfde missie hadden : “Bezet 24 gebieden”, liep het uit op een zeer langdradige uitvoering. Tegen drie uur hebben we maar ebsloten om er mee te stoppen. Wat legers en gebieden betrof, leek Colin de winnaar. Toen nog samen met Annet een wandelingetje langs de glasbak gemaakt en en er een rondje dorp achteraan geplakt. Luke zou eigenlijk meelopen en komen eten, maar hij was zo ziek dat hij dat maar niet gedaan heeft. We hebben dus een maaltje apart gehouden en na ons eigen eten ben ik samen met Annet even bij hem langs gegaan met “tafeltje dekje”. We zijn nog even blijven hangen om hem de kans te geven nog een uurtje te slapen. Dat ging goed tot Guus begin te jengelen en hij weer naar beneden kwam. We zijn weer terug naar Hillegom gegaan. Wel nog even een tussenstop gemaakt bij pompe voor vier sundays.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.