Oudejaar

Nog even boodschappen gedaan voor de komende dagen. Bij één oliebollenkraam stond een rij van een uur. Bij een andere was de rij wat korter. Je kon proeven en ze smaakten goed, dus hebben we daar gewoon een zak van meegenomen. Sam kwam later ook nog een bakje zelfgebakken bollen brengen 🙂 Die smaakten zeker niet slechter 🙂 In de middag was het nog een komen en gaan van vrienden van Joep. Toen begonnen de voorbereidingen voor oudejaarsavond. Gegeten met oliebollen, salade en meer hapjes. Tehen acht uur kwam Marina, Annet haar zus om de avond samen door te brengen. Weer iets later kwam Danique Guus brengen. Die bleef logeren, zodat Luke en Danique gewoon konden werken. Volgend jaar hebben ze dan samen vrij rond eze dagen. Samen een spelletje Saboteur gespeeld met ABBA op de achtergrond. Ondertussen was Leonie weer gearriveerd om hier te slapen. Bij haar eigen apartementje wonen ook een boel polen die waarschijnlijk een groot feest wilden gaan vieren en ze moest zelf om vier uur op om te gaan vliegen, dus hadden we haar voorgesteld om gewoon hier te komen slapen. Het volgende spel was Take-5!, waar ik even voor bedankt had, omdat ik nog wat wilde aanrommelen met python. Na de jaarwisseling de wensen uitgewisseld en naar buiten gegaan om het vuurwerk af te steken. De offifieel goedgekeurde vuurwerkstandaard die verplicht aangeschaft diende te worden, heb ik maar niet gebruikt. Dat ding was zo gammel, dat ik er niet eens pijlen mee af durfde te vuren, dus mijn oude standaard maar weer gewoon gebruikt. Die voldoet al een paar jaar achter elkaar prima, dus dat werkte nu ook wel. Uiteindelijk lekker in bed geploft. Op naar het volgende jaar!

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.