Yeah! 2019!

Vanwege het late tijdstip gisteren, eerst maar eens lekker uitgeslapen. Annet ging Guus verzorgen en bij huilbuien, kwam hij lekker rustig bij mij zitten. Gewacht tot Luke hem weer op kwam halen en even naar mams gegaan om gelukkig nieuwjaar te wensen.Terug in Hillegom, begon Annet meteen met het aftuigen van de kerstboom. Die word traditioneel op 1 januari weer afgetuigd. Na het avondeten een rustig avondje bankhangen en bijkomen voor morgen het normale leven voor sommigen van ons weer gaat beginnen. Joep en Annet mogen lekker aan het werk. Colin en ik hebben deze week verder nog vrij.

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.