Serieus?!

Vannacht dus echt bijna niet geslapen 🙁 Ik bleef maar wakker liggen. Drie keer naar de wc. Meteen maar iets drinken en weer plat. Tot het een uur of vijf is, dan val je natuurlijk in slaap, want dan moet je bijna je bed uit… Eind een uur of acht maar opgestaan. Niet uitgeslapen, maar toch wel uitgerust. Colin kan wat later in de actie en weer zijn lekker ons ding gaan doen. Tot er een Pokémon raid oproep kwam. Dat kwam wel mooi uit, want we hadden wel trek in een pannenkoek. De raid leverde een mooie Heatran op. Daarna op weg naar Meerzicht. Tot ik bedacht dat hij nog niet open was. Ze hebben tot morgen vakantie 🙁 Colin dus maar naar huis gebracht en nog even naar de Hornbach gereden voor een nieuwe achterwand voor het aquarium. Man! Dat is een heel dorp! Als je dacht dat IKEA massaal was, niet je hier eens gaan kijken! Met de nieuwe achterwand en kit weet naar huis en aan de knutsel gegaan. Nadat alles gekit zat, bleek de lichtbak niet te passen Grrrrrr…. Als de kit droog is, maar even een inham snijden. Komt goed! Ondertussen reutelt mijn SDL weerstation ook lekker door. Het probleem schijnt nu dus inderdaad opgelost te zijn. Vannacht komt de reguliere 48 uur reboot. Afwachten of het daarna ook goed blijft gaan. Inmiddels een uitsparing voor de lichtbak uit kunnen snijden zodat die netjes op de bank past. Toen werd het tijd om voor het avondeten te zorgen. Ik had de ingrediënten vier gyros in huis gehaald. Dus vlees snijden en bakken en pita in de broodrooster opwarmen. Het was erg lekker! Ik had goed mijn best gedaan. Na het eten kreeg ik niet echt de kans om lekker te hangen. Al snel werd er weer een raid aangekondigd. Colin had geen zin, maar ik kon wel zijn telefoon meenemen 🙂 Op weg naar vrije geer was een staat afgesloten door de brandweer die een vuilcontainer aan het blussen was. Dus maar ergens anders geparkeerd en het laatste stuk gelopen. Het bleek een rotzak te zijn 🙁 Slechts op één van de drie accounts kreeg ik ben te pakken. Nog even de klok toren in het dorp twee duimpjes gegeven in ingress. Daardoor kunnen ze in Pokémon Go ook opgewaardeerd worden. De Pokémon wereld is gewoon een kloon van de ingress wereld. En toen dan eindelijk op de bank neer kunnen ploffen! Fijne avond!

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.