Alone at home

Vanmorgen een beetje bijtijds opgestaan en samen met Colin naar mams geweest om te ontbijten. Toen weer lekker terug nar ahuis om aan te rommelen. In de middag samen naar Meerzicht gegaan voor een pannenkoek. Eindelijk zijn ze weer open! Na weer lekker genoten te hebben van een simpele met suiker voor mij en een minder simpele kaas/spek versie voor Colin zijn we wederom terug naar huis gegaan. Colin dook zijn batcave weer in en ik ben begonnen met de voorbereidingen voor het avondeten. Annet zou naar haar klusjes naar ons toe komen en hier eten. Ik had roti gemaakt, die gelukkig weer erg goed smaakte. Na het eten zijn we naar het de la mar theater gegaan voor de voor stelling “Alone@Home“. Een theater vertaling van die vreselijke films. Het bleek toch wel een vermakelijke voorstelling te zijn. Op sommige momenten te flauw om waar te zijn en op andere weer best grappig. In ieder geval hebben we ons vermaakt. Ik had geen oproepen gekregen ondertussen. Ik was toch nog net een avondje standby in de vakantie periode. Hoe ik die dienst in mijn mik geschoven heb gekregen weet ik niet, maar ik had hem. Ik heb gelukkig nergens in te hoeven grijpen. Na de voorstelling weer met de tram naar Nieuw-Sloten, waar de auto stond en door naar mijn huis. Dat is weer eens iets anders: op vrijdagavond met z’n drieen in mijn huis…

About Peter Hofman 2223 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.