Lekker eitje

Zaterdagochtend, Badhoevedorp, Annet ligt al te lezen, ik lig nog voor Pampus. Tegen een uur of elf kom ik bij en kom in de actie. Tot grote schrik van Annet is het inderdaad al elf uur. Daar gingen de plannen… Snel gedoucht, Colin wakker gemaakt en samen naar Meerzicht voor een pannenkoekenbrunch. De (pannen)koekenbakker vroeg heel gevat of ik niet weg was geweest… Zo jammer… Na de pannekoek, terug naar huis om Colin even af te zetten. Die kon zijn tas in gaan pakken terwijl ik met Annet even naar de verlichtings winkel in het dorp ging voor een nieuwe lampekap. Ze kon er een naar wens laten maken, dus die was besteld. Zelf nog even rondgeneusd voor plafondlampen. Ik moet er nog steeds een boven de eettafel hebben en mijn “kantoortje” wordt ook nog verlicht met een ordinair, kaal peertje… Leuke dingen gezien, maar toch eerst maar eens goed uitmeten waar mijn lichtount zit ten opzichte van mijn eettafel. Na de lampekap, weer naar mijn huis. Alle spullen ingepakt. Annet ging vast naar Hillegom, omdat ze toch nog even langs de supermarkt wilde. Colin had toch nog niet al zijn spullen ingepakt, dus wij kwamen er wel achteraan. Op weg nog even hier en daar een Pokéstop gedraaid, een raid gedaan en een gym rood geverfd. Ook in Ingress een portal een paar duimpjes gegeven, zodat die in Pokémon Go tot gym gepromoveerd kan worden. Eenmaal in Hillegom het weekend weer opgepakt 🙂 Na het eten nog een rondje gelopen voor de lichaamsbeweging en om nog wat eieren uit te broeden 🙂 Het nuttige met het aangename combineren. Weer terug met CSI op de achtergrond nog wat geëxperimenteerd met python.

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.