De laatste dag

Zondag. Beetje uitgeslapen. Toen weer de software van het SDL weerstation getweakt om the zien waar nog fouten zaten en of we die er uit kunnen krijgen. SwitchDocLabs doet vrij weining hierin 🙁 Daar ben ik wel een beetje telerugesteld over. Maar goed, voorlopig kunnen we het nog in eigen beheer aanpassen. “We”, want ik benniet de enige met dezelfde problemen. Wat op zich al een wonders is, want meestal is het “nou, u bent de enige die dit probleem heeft, vreemd”. Maar via het forum heb ik contact meet een Zuid-Afrikaan, een Filipijn en iemand waar ik de woonplaats nog niet van weet, maar we hebben alle vier hetzelfde probleem. In de middag kwamen Luke, Danique en Guus nog op de koffie. Het plan was eerder, maar Guus gooide de planning in de war. Samen nog een rondje dorp gelopen. We kwamen langs de bollenschuur waar Ron en Marga nu wonen. Luke was best benieuwd hoe het er uit zat, maar niet iedereen vons het kunnen om zo binnen te vallen. Uiteindelijk heb ik maar gewoon aangebeld 🙂 Het begint al een gezellig huis te worden. Lekker rommelig 🙂 Na deze korte inval weer doorgelopen naar Annet haar huis. Lekker gegeten en na het eten nog een spelletje Color Yam gedaan. Een spel met gekleurde dobbelstenen waarmee je zo veel mogelijk ogen moet gooien die voldoen aan verschillende kleureisen die op een opdrachtlijstje staan. Even wennen, maar dan best een leuk spelletje.

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.