Verstoppie!!!

Vandaag met Monique naar de bank om de laatst gezamenlijke rekeningen die we nog blijken te hebben, op te heffen. Na de wekker dus rustig aan opgetart. Lekker in mijn badjas met mijn schapewollen pantoffels en een bak koffie achter de laptop gekropen. Lekker vastlopen in procedures die op mijn nieuwe laptop nog niet goed werken 🙁 Toen langs het aqurium liep, zag ik dat de troep weer een beetje was gaan liggen na de actie van gisteren. Even een snelle blik geworpen of ik de restanten van verstoppie zag, maar niets. Tot ik iets hoger in een spleet van de achterwand een schaduw zag… Aan het ene einde een gevorkte staart en aan de andere kant een glimmend oog! VERSTOPPIE! Levend!!! Die heeft zijn naam bijzonder goed eer aan gedaan in de afgelopen tijd. Ik had Colin al voorbereid op het mogelijk stoffelijk overschot dat we aan konden treffen als ik de bak leeg ging halen, maar dit is iets heel anders 🙂 Maar goed… Snel weer aan het werk. Tegen de tijd dat ik overal vast was gelopen, was het tijd om te gaan douchen en Monique op te halen voor onze bank-excursie. Bij het Osdorpplein zat het dichtstbijzijnde kantoor tegenwoordig. We waren snel aan de beurt en toen alle verwarring over wat er waar nog bestond een beetje over was, bleek dat het om een type rekening ging die niet zo maar op te heffen was. Het bleek een beleggingsrekening die “verkocht” moest worden. Dat kon de dame sowieso niet doen, maar even later kwam ze vragen of we dat via een beeldbank verbinding zouden willen doen. Op zich prima, echter… onze rijbewijzen waren onvoldoende legitimatie. Voor deze actie was een paspoort of ID nodig en die hadden we dus beiden niet bij ons. Wel aan een vorm van legitimatie gedacht in de vorm van de rijbewijzen, maar helaas bleek dat onvoldoende… We hebben wel meteen maar een afspraak gemaakt voor over twee weken. Dan zou de betreffende persoon op het kantoor zijn en konden we alles direct gaan regelen… Hopen dat dit het laatste lijk uit de kast is. “And Now We Wait”… Moon moest naar kantoor in Den Haag, dus heb ik haar maar even vast op Schiphol afgezet. Dat scheelde weer een busrit vanuit het dorp naar onze luchthaven. Zelf doorgereden naar mijn eigen werkplek aan de paalbergweg. Daar gewoon weer lekker verder met uitzoeken waarom dingen niet doen wat ze zouden moeten doen. Ondertussen kon ik ook stiekum volgen dat mij SDL weerstation zich steeds langer goed bedraagt… De grafieken blijven steeds langer netjes, zonder dipjes naar 0 of -2256 graden celsius. Ook geen “flat lines” omdat de sensor weer zodanig gecrascht is dat alles verder vastloopt. Het lijkt de goede kant op te gaan. In de pauze nog heel even naar de IKEA gelopen om wat wissellijstjes te halen voor een paar foto’s van Annet tijdens roei-evenementen. Voor het clubhuis van Iris is iedereen gevraagd om leuke foto’s aan te leveren. Vanwege de bank-pauze, maar wat langer doorgewerkt. Vanuit het werk het parkeerterrein bij de AH gereden, even gepind voor van de week en wat lekkers gehaald voor vanavond. Toen met de bus naar Schiphol om lekker rond te kijken en iets te eten bij de Burger King aldaar. Toen weer naar huis en een lekkere bak ananas opgegeten. Verder een opzetje gemaakt voor een nieuwe verstoppie-grot en ter beoordeling naar Colin gestuurd 🙂 Zo maar bijtijds naar bed en nog een uurtje lezen. Truste!

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.