Stabiel weer…

Nogal brak wakker geworden. Beginnende migraine (moet weer pillen halen) en een gerommel onder in mijn buik dat niet veel goeds voorspelde. Omdat ik toch nog een pakje zou krijgen vandaag, ben ik maar thuis blijven werken. Dus lekker bijtijds, weer in mijn badjas, acter mijn laptop gekropen en aan de gang gegaan. Het gerommel onderin maakte het noodzakelijk om zeer regelmatig even naar het kleine kamertje te verhuizen 🙁 Aan het einde van de middag leek alles weer een beetje tot rust gekomen, dus ik ging optimistisch toch maar op weg naar Only Friends. FOUT! Ik was de wijk nog niet uitgereden of het binnenwerk begon alweer te rommelen 🙁 Meteen maar omgekeerd dan maar 🙁 Volgende week meer geluk. Ik had me al op voorhand voorlopig afgemeld, dus mijn waarschijnlijke afwezigheid was bekend. Toen kwam Annet in de lucht via haar werk-mobiel. Haar eigen telefoon was nu echt overleden 🙁 Scherm leek defect. Ze zou hem wel meenemen om te kijken of we er nog iets mee zouden kunnen doen. Dat bleek vrij weinig te zijn. Als tussenoplossing, mijn oude CAT S40 terug naar fabrieksinstellingen gezet en opgetuigd voor Annet. Dan heeft ze in ieder geval iets tot ze besloten heeft de telefoon van een nieuw scherm te laten voorzien of geheel te vervangen. Wat later kwam Colin ook weer binnen en was mijn woensdag weer compleet.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.