Rommeldagje

Opgestaan, Colin naar de bus gebracht, bij mams ontbeten, thuis lekker rustig aan gerommeld en opgeruimd tot het weer tijd was om Colin uit school te halen. Samen naar Zandvoort voor een lekker portie vis en daarna via de spottertsplaats naar huis. De spottertsplaats moest even om onze Pokémon statistieken een beetje op te krikken. Wat ballen bijdraaien, wat beestjes vangen voor de candy en zo voorts. Thuis nog even lekker aangerommeld en als avondeten een keer New York Pizza gehaald. Als je er twee ging halen, waren ze een tientje. Dat was snel verdiend. Op verzoek van Colin een knoflookbroodje er bij genomen en terug naar huis. Na het eten de boel weer ingepakt, voor alle zekerheid het tijdelijke vis verblijf grotendeels leeg laten lopen. Je weet het maar nooit, het is ten slotte slechts een plastic opbergbak… Die moet niet scheuren en leeg lopen als ik niet thuis ben… Colin weer bij Monique gebracht en doorgereden naar Hillegom.

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.