Nazaten

Vandaag eerst nog even gesleuteld aan de code van het SDL weerstation. SwitchDocLabs schiet niet echt op met het corrigeren van de boel. De laatste nieuwe versie knalt er bij mij meteen uit, als ik met een foute leesoperatie begin. Zucht… Hoe moeilijk kan het zijn om werkende code te integreren. Ik ben meteen maar weer terig gegaan naar mijn getweakte versie 3.12. Daarna nog even naar een tuincentrum geweest. Annet wilde iets voor op de grote tafel hebben… Dat bleek niet zo eenvoudig… Wat leuk was, was onbetaalbaar en wat betaalbaar was, was niet leuk. En die onbetaalbare dingen, waren vast elders goedkoper te vinden. Ik heb nog een blik geworpen naar de epifyten, de “air-plants“. Aangezien het voor mij moeilijk blijft om normale planten in leven te houden, lijkt dit me een leuk alternatief. Ik vind ze nog erg mooi ook, dus win-win. De keuze was echter niet reuze en de prijzen wel… Van de week nog maar even bij tuincentrum Osdorp kijken en anders gewoon on-line bestellen. Toen we uitgekeken waren en met een lege kar weer langs de kassa gelopen waren, was het al bijna tijd om naar de Beerendonk familiedag te gaan. Veel konden niet, maar het was een gezellig ploegje. Daar lekker een soepje en wat brood gegeten en weer terug naar Annet. De rest van de avond lekker op de bank gehangen.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.