NS shit

Vanmorgen een iets strakkere planning, want ik mocht weer naar Apeldoorn voor de tweewekelijkse sprint start. Het begon goed… En toen ging het weer de verkeerde kant op. De ene na de andere aansluiting liep uit een dan mis je automatisch ook de volgende, dus schuift het tijdstip van aankomst met hoge snelheid op. Ondertussen kwam ik ook niet echt toe aan werken, want met als ik op dreef kwam, moest er wel overgestapt worden. De volgende keer gewoon de IC van Schiphol naar Apeldoorn maar proberen te nemen. Net op tijd voor de rondvraag kwam ik het overleg binnen 🙁 Ach, wel op tijd voor de sprint start. Toen weer gewoon aan het werk. Het was druk, dus ik heb de stilte ruimte maar weer ingenomen. Na wat puppet en ipa geknutsel me gemeld bij Hub voor onze zes-wekelijkse bila. Er was weinig te bespreken, dus ik kon meteen de knuppel het hoenderhok gooien over een mailtje dat hij eerder gestoord had betreffende een fast-track software development. En traject van een jaar waarin je klaargestoomd wordt tot ontwikkelaar. Het lijkt me erg leuk, maar het betekent mail wat. Full-time, dus geen tijd meer voor je oude werk. Met Hub afgesproken dat ik de assessment ga doen om te zien of ik er überhaupt wel voor in aanmerking kom en of ik het dan nog steeds zitten, waarna we verder kijken. Na de bila kon ik al weer inpakken richting het westen. De planner stuurde me richting Zwolle wat ik een IC direct naar Schiphol kon pakken. Daar meteen iets gegeten bij de Burger King. Gemak dient de mens in dit geval. Thuis eerst maar eens verder gegaan met het aquarium. Verstoppie moest nog uit zijn tijdelijke opvang gehaald worden. Bij had zich al lekker ingegraven onder een schuine kei 🙂 Hij was snel gevangen en verhuisd naar zijn nieuwe woning waar hij direct in de rondte begin te zwemmen op zoek naar beschutting. Het duurde even, maar nadat ik het licht had uitgedaan, vind hij rust en zijn grot 🙂 Nog even een timer aansloten en de rest van de rommel op een stapel gegooid. Opruimen is een volgende taak. Toen ik lekker op de bank zat, kwam Annet. Nog even de Zwitserse Rail Away aflevering bekeken en na Wanted mijn bed opgezocht. Annet was nog even gaan lezen, maar lag inmiddels al te snurken 🙂

About Peter Hofman 2193 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.