Uitwaaien

Vandaag een wat warrige dag… Colin bleek slechts kort school te hebben in verband met tentames en ik moest morgen opeens werken, dus heb wat tijd over… Ik heb dus Colin naar de bus gebracht en afgesproken hem later weer op te halen en ben thuis aan het werk gegaan. Na vastgelopen te zijn in het configureren van twee machines en diverse gesprekken daarover, maar een ander traject ingegaan. Het verder inregelen en testen van de ketentest voor FreeIpa. Oftewel: gaat alles van begin tot eind zoals het zou moeten gaan… Rond de middag kon ik daar allemaal niet veel mee verder. Het is nu voor deze dingen wachten op anderen. Het netwerk moet worden opegezet. Rechten moeten worden aangevraagd en goedgekeurd. Vooral die goedkeuring kan soms even duren, omdat die nog bij de oude manager terecht komt. En dat blijft nog even zo, omdat we in een pilot zitten om via Agile en Scrum te gaan werken. Door die pilot hebben we dus naast onze oude HR manager, een “Chapter Coach” en een “Team Lead”… Om het makkelijk te maken… Het was tijd om te gaan lunchen en Colin had trek in vis patatjes, dus op naar Floor in Zandvoort. Meerzicht is in de winter pas op vrijdag open, dus daar konden we niet terecht. In Zandvoort bleek echter ook Floor gedacht te hebben dat het beter was om binnen te blijven 🙁 Dus doorgereden aar IJmuiden om bij de Kop van de haven een poging te doen. Die was wel open, dus daar vispatat en kibbeling gekocht. Dan ben je bij Floor inmiddels wel verwend 🙁 Beter en goedkoper, maar goed, we hebben toch lekker gegeten. Terug thuis weer aan het werk gegaan tot het tijd was om naar mams te gaan. Daar lekker gegeten en gekletst en weer naar huis. Onderweg nog een oproep gehad van het Pokemon team om wat te raiden Daar hadden we beiden wel zin in, dus eerst op naar de home-gym van Astrid. Daar een shiny Groudon gescoord. Door naar de Akerpoort waar ik nog een 100% Kyogre kon pakken en nog even naar vla-flip, waar ik misgreep. Toen weer snel naar huis om de rest van de avond rustig aan te doen. Voor wie geen idee heeft… Houden zo 🙂 🙂 Doe geen moeite 🙂 Morgen een spannende dag! Mijn assessment of ik geschikt zou kunnen zijn voor een ontwikkelaars functie. Ik ben als programmeur begonnen, dus ik zou wel erg teleurgesteld en gekwetst zijn als ik daar niet doorheen zou komen… We gaan het zien…

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.