Community dag gemist :(

Laat wakker geworden. Vanwege wat onduidelijkheid was ik met Colin te laat in actie voor de Pokémon community-day 🙁 Met name Colin was hier best teleurgesteld over. In het vervolg beter kijken en beter dingen afspreken met hem. En navraag doen in de Pokémon app groep over het hoe, wat en wanneer. Verder een kalm en rustig dagje gehad.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.