Verjaardagsbrunch Sam

Vanmorgen moesten zeven personen bijtijds gedoucht zijn. We waren uitgenodigd voor een verjaardagbrunch van Sam. We werden verwacht bij Nederzandt. Daar hadden we een eigen zaaltje met een lekker ontbijt buffet. In totaal waren we daar met achtentwintig personen. Ons cadeau uit Bletchley Park leek fascinerend. Het leek ons toen ook echt iets voor Sam: een wiskundig puzzel spel: Arokah.Na het ontbijt gingen de wegen uiteen. Sommigen gingen met kleine kinderen weer op huis aan. Colin reed met Timo en Merel terug naar Hillegom en een grote groep ging no een strandwandeling maken. Na een rondje, zijn Annet en ik ook weer naar Hillegom gegaan. Annet ging meteen weer door naar een afscheid van tante Jo, de hartsvriendin van haar moeder. Die was pas overleden. We hebben met de twee oudjes twee keer tijdens de bollen tijd een rondrit langs alle bollenvelden gemaakt. Maar ik ken alleen haar en verder niemand, dus ben ik maar niet mee gegaan. Ik ben nog even verder gegaan met de Python cursus. Toen ze terug kwam ben ik nog even met Annet gaan kijken in het nieuwe appartement van haar zus. Ze vroegen zich af wat ze met verschillende aansluitingen moesten doen in verband met internet en televisie. Even een rondje door het appartement gemaakt om te kijken waar wat precies zat en het leek me het beste alles maar te laten zitten waar het zat. Op de terugweg zag ik dat er een raid aan de gang was bij het bankje. Colin had wel zin en we zijn dus nog even daar naar toe gelopen. Op twee van de drie accounts vingen we de Pokémon. Helaas kon mijn oude account er niet tegenop. Terug bij Annet de voorbereidingen voor de wraps gedaan en wat later lekker opgegeten. Na het eten een setje Epyfieten besteld. Bij Nederzandt zagen we ze ook en ook Annet was wel geïnteresseerd, dus maar meteen gecombineerd besteld. Scheelde ook weer in de verzendkosten. Verder net veel bijzonders gedaan. Later op de avond wilden Joep en Leonie de documentaire “BlackFish” nog zien. Ze waren net terug van een weekje Tenerife, waar ze bij Loro Parque waren wezen kijken naar de Orca’s. Deze documentaire wierp hier een iets ander licht op. Ook nog even op zoek naar “The Cove” dan maar om het gruwel helemaal op pijl te krijgen.

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.