Blue monday

En de werkweek is weer begonnen. Colin had proefwerken en hoefde alleen de eerste twee uur op school te zijn. Omdat ik toch al op school was om hem te brengen vanuit Hillegom, heb ik daar weer gevraagd of ik een uurtje in de hal aan een tafel tafeltje mocht zitten werken. Dat was geen probleem. Lekker door mijn mail heen lezen en wat dingen testen voor ipa. Wat later was Colin klaar en heb ik hem vast naar het huis van Monique gebracht. Zijn spullen meteen naar boven gebracht en snel door naar Zuidoost. Daar weer rustig verder gegaan. Na het werk nog een tussenstop bij de sphere of ages om samen met Chananja, Raimo en Astrid even een raid te doen en toen naar mams. Colin gewaarschuwd dat ik er was en patat gehaald. Na het eten Colin weer naar Monique gebracht en zelf lekker naar huis gegaan. Thuis geprobeerd om de telescoop uit te lijnen, wat in eerste instantie niet ging, omdat de RA as niet bewoog. Dapper de afdek kap losgehaald en geconstateerd dat motor tandwielen niet goed op de tandwielen van de kop aansloten. Met een inbussleutel de houder losgehaald en zo gemonteerd dat de tandwielen goed in elkaar grepen. Vervolgens leek de montering te werken zoals bedoeld. Voor alle zekerheid maar even navragen bij de leverancier of alles nu goed ziet en in ieder geval melden dat kennelijk niet alle koppen goed in elkaar zitten. De telecoop stuurt in ieder geval nu netjes in de rondte 🙂 Toen op de bank geploft om nog maar eens een keer naar de Terugkeer van de koning te kijken. Niet afgekeken, maar toch nog te laat naar bed…

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.