Nicolas, cage them!

Annet was vanmorgen weer als eerste weg. Die moet toch altijd wel op tijd aanwezig zijn. Gelukkig ben ik daar veel flexibeler in. Gisteren had ik opeens een briefje in de bus dat het water op woensdag 24 januari afgesloten zou worden tussen 09:00 uur en 10:30 uur. Gisteren was het al woensdag geweest, maar vandaag pas de 24e… Er van uit gaande dat de afsluiting dus vandaag zou zijn, toch maar naar mijn werk gegaan en een emmer water klaargezet voor de schoonmaakster die zou komen. Dan heeft ze in ieder geval water. Eventueel warm water maken met de waterkoker. Toen Colin bij bushalte afgezet en doorgereden naar de Paalbergweg. Eenmaal daar, vroeg ik me af “waarom ook alweer?” De hele etage werd bemenst door zegge en schrijve, tien man. En van mijn team, ben ik sowieso de enige in Amsterdam. Dat thuis werken heeft toch wel zijn charme… Buiten was het overigens nog steeds erg wit. Ook de temperatuur was nog tegen/onder het vriespunt, dus de sneeuw kon ook blijven liggen. In het ochtendgebed maar meteen aangegeven dat ik de middag vrij nam. Op de terugweg naar huis even lang het Kaj Munk College gereden om Colin op te pikken en de rest van de middag thuis weer aan de rommel. Ik had weer wat kartonnen dozen verzameld waar ik weet stukken glas van het oude aquarium in af mijn voeren. Wat een gewicht is dat allemaal! Aan het einde van de middag bij mams op visite. Lekker wat gegeten en in de avond weer terug naar huis. Daar bleek ik een gemiste oproep van Kiona te hebben. De HR dame die het traject naar ontwikkelaar begeleid. Ze had de uitslagen van de assessments binnen en wilde dat even doorspreken met me. Morgen maar even bellen. Verder lekker ons ding gedaan tot de Pinguins van Madagaskar begon. Toen Noord-Wind zich liet zien kwam Colin er bij en hebben we samen op de bank verder gekeken. En voor meer beroemde personen die in de film genoemdn worden, zie de trivia op IMDB.

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.