Luchtplantjes

Vrijdag, 25 februari 2019. Colin had zijn laatste proefwerkdag en hoefde zich pas om tien over elf te melden op school. Niet eens een echt proefwerk, maar de rekentoets. We wilden in de middag nog samen wat doen, dus heb ik hem gebracht en ben ik rond het Kaj Munk College even een rondje Pokéstops gaan doen. Toen Colin klaar was, kwam hij met Chital uit school. Of we die misschien een slinger naar het dorp konden geven. Nadat we haar bij de bushalte in het dorp hadden afgezet, zijn we samen naar Floor in Zandvoort gereden voor weer een lekkere portie vis. Daar bleek mams nog iets ingesproken te hebben op de voicemail. Of we, als we nog gingen een portie kibbeling wilden meenemen 🙂 Nadat we onze eigen porties op hadden, nog even snel een portie om mee te nemen gekocht en lekker naar huis. De korte rest van de dag heb ik nog besteed aan boodschappen voor het avondeten en het inpakken voor het weekend. Ook nog een stapeltje glas van het oude aquarium ingepakt in karton zodat dat de container in kon. Toen was het al weer tijd om de gyros klaar te maken. Ook deze keer lukte het weer prima en was het erg lekker. Na het eten Colin weer naar Monique gebracht voor het weekend en nog even bij mams langs geweest. Even de kibbeling brengen. Daarna door naar Hillegom.

About Peter Hofman 2193 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.