Even iets anders…

Maandag, 28 januari 2019. Wat een bagger weer 🙁 Het was weer erg druk op de weg. Door de regen reed iedereen opeens als natte kranten. Gelukkig zonder problemen op mijn werk aangekomen. In het ochtendgebed onder andere gesproken over de uitkomst van mijn assessment. Er was toch wel wat zorgen over mijn eventueel wegvallen als ik het traject verder in ga. De rest van de dag druk bezig geweest met IPA. Eerst een voorbespreking met Marco van het Linux team. Even doorgenomen wat er nu wel en niet kan en wat we eigenlijk willen. In de middag het grote gesprek met het projectteam. Aan het einde van de middag ook maar eens gemaild over de uitslag van het assessment. Aangeven dat het me leuk leek en het graag wilde doen, maar dat ik niet wist hoe verder. Dat resulteerde niet veel later in een uitnodiging van Hub om te informeren wat ik er mee wilde. Ook hem aangegeven dat het me erg leuk leek, maar dat ik geen idee had hoe verder en of dit problemen gaf met mijn 32 urige werkweek. Daar bleek wel een mouw aan te passen, dus hij zou verder dingen in gang zetten… We wachten het weer af. Iets later heeft hij dan een mailtje de groep in gestuurd om aan te kondigen dat ik het traject in zou gaan. Ik ben benieuwd wanneer ik wat meer definitieve en specifieke informatie krijg. Bij mams nasi gegeten en René nog even geholpen met de Engelse tekst van een electrische vloerverwarming klep. Die bleek gewoon heeeeeeel erg langzaam open en dicht te gaan. Daarna lekker naar huis en op de bank naar De Hobbit gekeken. Truste!

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.