Witte wereld

Vrijdag, 1 februari 2019. De dag begon redelijk normaal. Colin hoefde “pas” het tweede uur op school te zijn, dus konden we gewoon rustig onze dag starten. Het had wel weer gesneeuwd vannacht en buiten was het een grote witte wereld. Dus iets eerder naar beneden gegaan om de auto vast uit te graven. Dat viel gelukkig mee, want er was niets vastgevroren. Na het ochtendritueel Colin bij de bus afgezet en door gegaan naar mams. Daar gezellig de ochtend geweest. Voor ik kon bedenken wat ik zou doen, kwam er een berichtje binnen dat de laatste uren uitvielen. Ik ben dus nog maar even blijven zitten en toen direct naar het Kaj Munk College om Colin op te halen en samen naar Meerzicht te gaan voor een lekkere pannenkoek. Terwijl we zaten te wachten hebben we nog onze warme chocolademelk met slagroom naar binnen gewerkt en toen was het tijd voor de pannenkoeken. Die lieten we ons smaken. Toen we ze weggewerkt hadden, ben ik nog wat te drinken gaan halen. Die kregen we van het huis 🙂 Trouwe, vaste gasten als wij 🙂 De rest van de dag hadden we lekker niets te doen. Niets moest, geen afspraken, geen stress… Voor het avondeten samen “uit eten” gegaan. En toen weer naar huis… En verder niets… Lekker hangen… Vanwege mijn waakdienst, blijf ik maar eens een weekeindje thuis. Door de druk die het op mij legt, zijn mijn waakdienst weekeinden meestal niet echt relaxt voor mijn omgeving. Dus maar eens kijken hoe het gaat als ik een keer gewoon thuis blijf. Gelukkig heeft Annet gezelschap van Malin. Die blijft een nachtje logeren.

About Peter Hofman 2147 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.