Geef het door…

Zondag, 3 februari 2019. Lekker uitgeslapen met een rustig dagje in het verschiet. In de ochtend verder gegaan met de python cursus. Die was een beetje in het slop gekomen, maar gelukkig is er voldoende tijd om daar meer tijd voor te nemen. In de middag kregen we trek. Ik had trek in vis, maar verder was iedereen te lui om de deur uit te gaan. Ik ben toen maar zelf even naar Zandvoort gereden om bij Floor een portie kibbeling te halen. En als je dan toch gaat… Had Timo ook wel trek 🙂 Ik bleek niet de enige te zijn en er stond best wel een rij mensen te wachten. En opvallend genoeg was het van alle viskarren langs de kust, bij Floor het drukst 🙂 Ook mijn eigen portie maar in laten pakken om mee te nemen en snel terug naar Hillegom. Na de kibbeling zijn we nog even op visite geweest bij oma Oosterveer. Verder lekker de rest van de avond niets bijzonders gedaan. Bijtijds gaan slapen, want morgen begint mijn opleiding tot “software developer”

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.