Zelfstudie dag

Vrijdag, 8 februari 2019. Vandaag hebben we een zelfstudie dag. Sommigen van nog naar Houten, sommigen blijven inderdaad thuis, waaronder ik. Dat gaf me de kans om Colin gewoon weg te brengen en nog bij mams te ontbijten. Vervolgens terug naar huis en aan de studie. Het duurde even voor ik een beeldverbinding met Houten opgezet kreeg, maar eindelijk was dat gelukt. Een van mijn teamleden was bezig met het aanpassen van de gebruikte plaatjes. Hij moest op een gegeven moment zijn kinderen van halen, waarna ik verder ben gegaan. Dat is het voordeel van github. In de middag was het mijn tijd om kinderen te gaan halen. Ik was wel zo ver met de site dat ik die kon pushen ter beoordeling. Colin opgehaald en samen met Floor voor een lekkere lunch. Op de terugweg nog even langs Heems om te kijken of ze buren voor verstoppie en de zebra’s hadden, maar de prijzen waren belachelijk hoog. Zo’n beetje het dubbele van Verduijn dus daar maar weer eens gaan kijken. Thuis verder met de site. Mijn wijzigingen waren goedgekeurd dus heb ik die samengevoegd op github. Nu moet de eigenaar van het externe domein alles nog even extern zetten, maar dat kan maandag ook nog. ‘s Avonds alles weer ingepakt voor het weekeinde en gewacht tot Monique Colin op kwam halen. Om Colin wat meer rust te geven, komt Monique heb nu bij mij ophalen als ze naar Ria gaan. Scheelt één verhuizing. Later bleek dat al meteen mis te gaan. Colin dus maar weer weg gebracht en doorgereden naar Hillegom. Relax… Truste.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.