PSMI

Zaterdag, 9 februari 2019. Naar Lisse geweest voor wat spullen. Annet nog even de kleding uitverkoop in. De SASA LELE trekt als een magneet 🙂 Sam en Lisanne hadden ons de Ici Paris in zien lopen. Die zaten aan de overkant te lunchen. Het bleek daar te druk om nog even bij te gaan zitten, dus zijn we maar weer weg gegaan. Onderweg naar Hillegom besloten om een pannenkoek te gaan eten. Meerzicht was wat uit de buurt, dus maar ergens in Noordwijkerhout gegaan. Daar bij “Langs Berg en Dal” hadden ze toch wel een erg lekker lunch mogelijkheid en de pannenkoeken vallen toch meestal een beetje tegen, dus heb ik maar een soepje en een pita pikante kip genomen. Annet koos toch voor een halve pannenkoek met appel en een halve met spek. De spek kant was lekker, maar de appelkant… viel tegen… inderdaad. Volgens mij bakken de meeste de appels te nat mee. Daardoor wordt de pannenkoek al meteen een natte zachte substantie. Vanwege de storm, maar niet meer het strand op gegaan, maar weer terug naar Hillegom. Ik ben nog even verder gegaan met de studie. We moesten nog iets doornemen over scrum… Pfff, wat een ondoordringbare materie 🙁 Een hele berg nieuwe termen en beschrijvingen waarvan je eerst al de betekenis van de gebruikte woorden op moet gaan zoeken om er nog enigszins chocola van te maken. En de site hangt aan elkaar van linkjes naar stukken beschrijving. Je raakt heel snel de draad kwijt van waar je gebleven was. Bwehh… Maar we worden straks ook verwacht Professional Scrum Master I (de PSMI uit de titel) te zijn geloof ik, dus spitten we er maar doorheen. Tussendoor even op internet gezocht naar foto’s van de Boeing 747 die over de A9 ging. Corendon heeft hiermee een aardige PR stunt georganiseerd! Het kost een paar centen,maar dan heb je ook wat. Google geeft zoekresultaten van over de hele wereld! ‘s Avonds een lekker kopje soep gegeten. We hadden beiden niet al te veel trek, dus soep met afbak stokbroodjes waren voldoende. Later op de avond nog een klein rondje gelopen om een kaart te posten en verder lekker op de bank gehangen.

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.