Raindrops keep falling…

Zondag, 10 februari 2019. Vannacht was Joep nog thuis gekomen van wintersport. Volkomen gaar van de de reis, dus die dook meteen in bed. Vanmorgen een beetje uitgeslapen en toen aan de bak gegaan. Na het ontbijt heb ik me maar weer gestort in de scrum bijbel. In de middag nog even naar buiten gegaan om een frisse neus te halen. Dat werd wel een hele frissen neus, want er kwam een druilerig regentje naar beneden. Dat werd steeds druileriger, dus we zijn ook maar door “het bos” terug gelopen in plaats van via het strand. Ietwat vochtig kwamen we weer bij de auto en zijn we weer naar Hillegom gegaan. Na de lasagne nog wat opgeruimd en toen naar mijn huis gereden. Annet moest morgen in Amsterdam zijn en voor mij was de rit naar Houten vanaf mijn huis was ook wat praktischer, dus hadden we besloten om bij mij te slapen.

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.