Caeruleus.

Maandag, 11 februari 2019. De wekker ging weer en deze keer ook maar meteen aan de bak gegaan. Het idee was om om zeven uur weg te kunnen. Deze keer was ik het eerst op pad. Annet kon het iets rustiger aan doen. De rit naar Houten ging vanmorgen weer voorspoedig. De hele ochtend verder gegaan met typescript. Langzaam maar zekere beginnen de classes, interfaces, functions en andere dingen op hun plek te vallen. In de loop van de dag nog antwoord gekregen van Catharina van Verduijn Cichlids over de beschikbaarheid van Caeruleussen. Ze hadden de gevraagde tien stuks en ik heb aangegeven dat ik die vanmiddag graag op zou willen halen. In de middag kwam Hans de Baas weer langs. Dat was gewoon Klaas van CapGemini met zijn hoteleigenaar petje op. Aan het einde van de middag bleek dat de files snel groeiden 🙁 Ik heb dus de vissen maar afbesteld, want het leek er op dat ik niet binnen de openingstijden bij ze zou kunnen zijn. Toen het tijd was om weer naar huis te gaan gaf TomTom toch aan dat ik nog op tijd in zijn, Dus maar gewoon die kant op getreden om te zien hoe ver ik zou komen. Dat bleek dus makkelijk te lukken en ruim op tijd was ik bij de visjes. Catharina opgezocht en naar de vissen gevraagd. Verrast dat ik toch op tijd was hebben we samen tien u caeruleusen uitgezocht en ben ik naar mams gereden. Lekker gegeten en snel naar huis gegaan om de visjes in mijn bak te laten. Even de temperatuur gelijk laten worden en dan beetje bij beetje het water in de zak mengen met het aquarium water en ten slotte alles vrij laten zwemmen. Al Snel naam het sooitje bezig van de hele bak. Verstoppie ligt zijn groot te bewaken 🙂 Toen die nog alleen was, liet hij nooit zien, maar nu zorgt hij toch dat hij in zijn groot is en niemand anders. Toen het laatste deel van de Hobbit maar aangezet en lekker gaan kijken. Truste!

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.