Stroef dagje

Dinsdag, 12 februari 2019. Enigszins brak wakker geworden. Het zijn wel drukke, volle, lange, intensieve dagen. De reis ging redelijk goed. Zolang je maar voor de drukte uit blijft gaan, is het niet zo heel erg. Vandaag begonnen met Angular. Een framework om “eenvoudig” complexe dynamische sites te bouwen. Op een bepaald moment hing het me te snel. Een hele berg met soortgelijke termen die hele verschillende dingen behelsden. Dat muntje moet nog even vallen. Op een bepaald moment zag ik het niet meer zitten. Mijn hoofd schakelde naar “totaalweigering” en wenste niets meer in zich op te nemen. Het werd ook redelijk druk omdat collega’s van mede cursisten even kwamen buurten. En iedereen wel zich natuurlijk hoorbaar maken 🙁 Tijd voor aspirine, en flinke sloot water en even een momentje rust. Samen met het team en Maurice gezorgd dat ik weer verder kon. Nog even storypoints verdeeld en een start gemaakt met het omkatten van ons html projectje naar de nieuwe code. En toen was het al weer tijd om de thuisreis te aanvaarden. Na de files rond Utrecht, ging het beter en via de supermarkt lekker naar huis. Nog heel even de verleiding weerstaan om nog even de hort op te gaan om wat Pokémons te raiden, maar daar heb ik van af kunnen zien. De bank zat te lekker. Soepje warm gemaakt en een knoflook broodje afgebakken en op de bank geploft. Al zappend kwam ik bij het begin van de Da Vinci code, waar ik maar bij ben blijven hangen voor de rest van de avond. Even niet aan de opleiding denken en morgen weer fris beginnen.

Peter Hofman
About Peter Hofman 1915 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.